Traditiegetrouw wordt het festivalterrein De Roost in het Pinksterweekend omgebouwd tot decor voor twee bekende festivals. Namelijk, Harmony of Hardcore en 7th Sunday. In totaal gaan er ruim 40.000 bezoekers los op de twee evenementen. Op zaterdag staat Harmony of Hardcore centraal waar bezoekers kunnen losgaan op verschillende stromingen binnen de hardcore-scene.

2018

Op 19 mei vindt er een nieuwe editie van Harmony of Hardcore plaats in het Noord-Brabantse Erp. Die dag staat ‘The Unification of the Ultimate Hardcore Feeling’ centraal waar meer dan 100 verschillende acts hun kunsten vertonen achter de draaitafels. Speciaal voor deze editie zal er een stage worden gehost door Noisekick’s Terrordrang. Voor veel bezoekers komt er een wens in vervulling omdat gerenommeerde namen zoals Drokz, Paranoizer vs. Hellseeker en The Destroyer hun opwachting zullen maken.

Dat er een nieuwe stage wordt gehost verbaast eigenlijk niemand. Harmony of Hardcore is sinds de eerste editie van 2010 steeds meer uitgegroeid tot hét hardcore festival van Nederland. Organisator Part-T Events heeft de afgelopen jaren ook de Millennium Dome (met o.a. Teaser, Tommyknocker en Promo) en de Footworxxx (met Sei2ure, Tymon en eDUB) area geïntroduceerd op Harmony of Hardcore.

Line-up

Zoals eerder aangehaald maakt de Terror-stage dit jaar zijn debuut. Hierdoor komt het aantal area’s op 8 te staan. Op de Mainstage kunnen bezoekers genieten van de draaikunsten van onder andere Crossfiyah, Miss K8, AniMe en Andy the Core.

Ravezone herbergt artiesten zoals Black Flowers, D-Fence, Dr. Peacock en Spitnoise. Ook de live-act van Bombsquad springt er hier bovenuit. Stefan Busker, beter bekend als N-Vitral, zal met zijn act Bombsquad de tent weer op zijn kop zetten.

Ook Igneon System, The Sickest Squad en Sefa zullen hun opwachting maken. Zij zullen dit doen in de Extreme Darkness.

De stage “Oldschool Gangsters” verdient ook een speciale vermelding. De stage die diep verscholen ligt in de bossen van het terrein is ieder jaar ongekend populair. De stage neemt bezoekers mee terug naar de jaren ’90 waar oudgediende zoals Paul Elstak, DJ Rob, Ruffneck en Dune nog steeds laten zien waarom zij zo groot zijn.  Tenslotte is de area ‘Freaks’ waar Francois & Pat B de dienst zullen uitmaken.

Tickets

De voorverkoop voor Harmony of Hardcore – The Unification of the Ultimate Hardcore Feeling is gestart op 2 februari 2018. Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic.

Ben jij dit jaar aanwezig? Laat het ons weten!